Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-01@01:38:40 GMT

بازی‌های کودکانه در پس کوچه‌های کرونایی تبریز!

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۸۳۴۱

بازی‌های کودکانه در پس کوچه‌های کرونایی تبریز!

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، این روزها، بهار با هوای تازه و دلنشین خود بیش از هر فصل دیگری آدمی را به بیرون از خانه دعوت می‌کند و بسیاری از خانواده‌ها بی‌توجه به بحرانی که کرونا در جهان ایجاد کرده، دل به هوای بهار خوش کرده و نه تنها خود رعایت نمی‌کنند، بلکه کودکان و حتی گاه خردسالان خود را نیز برای بازی به بیرون از خانه می‌فرستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این بازی‌های کودکانه در دل کوچه‌ها و پارک‌هایی که ممکن است به کرونا آلوده باشد گاه به صورت گروهی بوده و می‌تواند یکی از زنجیره‌های شیوع کرونا محسوب شود، آن هم در حالتی که کودکان توان رعایت پروتکل‌های بهداشتی همانند بزرگسالان را نداشته و حتی در بسیاری از موارد از ماسک هم استفاده نمی‌کنند.  


روند ابتلا به کرونا در آذربایجان شرقی با شیب ملایمی رو به افزایش است

شاید بعد از گذشت چند ماه و بازگشت امور جامعه به روال عادی، برخی افراد چنین فکر کنند که بحران کرونا دیگر تمام شده است! در حالی که اینگونه نبوده و طبق صحبت‌های معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، روند ابتلا به کرونا در آذربایجان شرقی با شیب ملایمی رو به افزایش است.  

باید پرسید که چرا برخی از والدین چنین راحت و بی‌واهمه به کودکان خود اجازه می‌دهند که در محیطی که احتمال آلودگی به کرونا ویروس را دارد بازی کنند؟ آیا همین کودکان نمی‌توانند به عنوان یک ناقل عمل کرده و کرونا را از دوستان خود هدیه گرفته و به خانه‌های خود بیاوردند؟

این بی‌توجهی‌ها در حالی است که هنوز هم متخصصان امر بر رعایت جدی پروتکل‌های بهداشتی و درخانه ماندن تاکید می‌کنند و معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم پیش‌تر در گفت‌وگو با ایسنا، تاکید کرده بود که کودکان را برای خرید و بازی به بیرون از خانه نفرستید.  

عباسعلی درستی خطاب به والدین گفته بود: تا پایان همه گیری ویروس کرونای جدید، از فرستادن کودکان برای خرید و بازی در محیط‌های بیرون خودداری کنید.  

برخی از والدین با توجیه این‌که "کودکان کرونا نمی‌گیرند" و یا این‌که "کرونا هم نکشد، بی‌حوصلی کودکان‌مان را خواهد کشت" این بی‌توجهی‌ها را توجیه می‌کنند، اما متخصصان امر در این رابطه نظرات متفاوتی دارند.  

به گفته برخی از کارشناسان امر، کودکان با توجه به سیستم ایمنی قوی‌تر نسبت به بزرگسالان، امکان دارد نشانه‌های ابتلا به کووید۱۹ را نشان ندهند اما می‌توانند به عنوان ناقل خاموش کروناویروس عمل کنند؛ در نتیجه کودکان می‌توانند ناقل بیماری شده و در ارتباط با خانواده و اجتماع، بیماری را پراکنده کنند.  

کودکان را در محیط خانه سرگرم کنیم

یک روانشناس بالینی تاکید کرد: والدین باید در داخل خانه و بدون فاجعه سازی اطلاعات مورد نیاز بهداشتی در مورد کرونا را به کودکان خود آموزش دهند.  

ابوالفضل محمدیان گفت: والدین نباید اطلاعات لازم و نکات بهداشتی در مورد کرونا را از کودکان پنهان کنند، بلکه باید معقولانه و کودکانه و بدون استرس و هراس، این اطلاعات را به کودکان منتقل کنند.  

وی افزود: باید در قالب یک داستان آموزشی و کودکانه، اطلاعات لازم در مورد کرونا به کودکان منتقل شود.  

این روانشناس بالینی بیان کرد: اکنون که مدارس تعطیل شده و کودکان زمان بیشتری در اختیار دارند، ممکن است به فکر بازی‌ با همسالان خود در محله یا پارک بیافتند، در حالی که باید کودکان در این شرایط باید در محیط خانه سرگرم شوند.  

وی تاکید کرد: والدین باید برنامه‌ریزی کرده و فرزندان خود را در داخل خانه سرگرم نگه دارند تا هم بی‌حوصلگی کودکان در روزهای کرونایی حل شده و هم سلامت بمانند.  

کودکان در شرایط کنونی به برقراری ارتباط در داخل خانه نیاز دارند

یک فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان نیز گفت: کودکان در شرایط بحرانی مانند شرایط کنونی به برقراری ارتباط نیاز دارند، هسته اولیه فاصله گذاری فیزیکی در داخل خانه بوده و کودکان در خانه به بازی کردن و تفریح احتیاج دارند.  

دکتر حسن شاهرخی افزود: در شرایط کنونی که بچه‌ها از ارتباطات خارج از خانه محروم هستند، باید مجموعه‌ای از ارتباطات موثر که کودکان بدان احتیاج دارند را در داخل خانه تامین کنیم. والدین می‌توانند فعالیت‌هایی مانند گلکاری، آشپزی و دیدن فیلم را با کودکان انجام دهند و هر خانواده‌ای می‌تواند زمان در خانه ماندن را با خلاقیت‌های خاص، سپری کند.  

وی اظهار کرد: بازی کردن و انجام کارهای مشترک نیز باید در قرنطینه خانگی مورد توجه قرار گیرد. کودکان به فعالیت‌های فیزیکی احتیاج دارند و فعالیت‌های خانه باید به گونه‌ای طراحی شود که فعالیت‌های فیزیکی با خصوصیات تحرک فیزیکی را هم در بر بگیرد.  

بر اساس انچه گفته شد، والدین باید در روزهای کرونایی بیش از گذشته با کودکان خود ارتباط برقرار کرده و محیطی شاد و مفرح در خانه برایشان فراهم کنند و از فرستادن کودکان برای بازی و خرید به بیرون از خانه خودداری کنند.  

کد خبر 503820 برچسب‌ها کودکان كرونا در ايران استان آذربایجان شرقی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کودکان كرونا در ايران استان آذربایجان شرقی بیرون از خانه داخل خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۸۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه امینی یکی از مجریان این برنامه تلویزیونی بود.
خانم فاطمه امینی مجری و بازیگر تلویزیون با حضور در استدیوی شبکه خبر گفت: اتفاقی که در مورد بازیگری وجود دارد این است که بتوانیم کاراکتر‌های (شخصیت های) مختلف را بازی کنیم، این مهم است که اعتماد به نفس بالایی داشته باشی ولی به تنهایی کفایت نمی‌کند، من مدتی در نقش گلی دختری ۸ ساله بازی کردم و با اقبال خیلی خوب بچه‌ها هم مواجه شدم ­­ولی خواستم یک شخصیت کاملا متفاوت (خانم ۸۳ ساله ننه نقلی) ولی فانتزی­ (حتی در گریم هم فانتزی عمل می‌کنیم) تجربه کنم که شکر خدا توانستم این شخصیت را هم به خوبی بازی کنم.

وی در خصوص مهم‌ترین ویژگی اجرا برای کودکان گفت: در این اجرا‌ها خیلی حال خوب و صداقت وجود دارد، چون در دنیای واقعی در سن ۳۷ سال همه اتفاقات جدی و واقعی است ولی وقتی با کودکان جلو می‌رویم دنیا فانتزی و جذاب‌تر و شادتر است، عمیق شدن در دنیای فانتزی کودکان حس خیلی­ خوبی می‌دهد.

امینی در خصوص نزدیک شدن به دنیای کودکان هم افزود: من همه جا بچه‌ها را می‌بینم، اما خیلی وقت‌ها بازیگری، فقط بازیگری می‌کند ولی ممکن است که علاقه‌ای به ژانر کودک و دنیای بچه‌ها نداشته باشد ولی من دنیای بچه‌ها را خیلی دوست دارم و در خصوص کودکان خیلی مطالعه می‌کنم اغلب کتاب‌های روانشناسی کودکان را مطالعه کرده ام مخصوصا پادکست‌های صوتی در خصوص بچه‌ها را گوش می‌کنم و باید بگویم من بیشتر ازبازیگری­ روانشناسی کودکان کار می‌کنم.

وی ادامه داد: بیس صدای من­ که کودک است خیلی در ابتدای راه به من کمک کرد، اما ما در بازیگری بیان کار می‌کنیم وقتی من خانم‌های با سن‌های مختلف کار می‌کنم پس بایدبتوانم با صدای خودم کار کنم و با صدای خودم بازی کنم.

وی در خصوص سختی کار کردن با عروسک گفت: در هر کاری تکنیک لازم است وقتی تکنیک را بدانید دیگر سختی وجود ندارد و همه آن لذت است­، چون من عروسک نمی‌بینم و یک شخصیت واقعی میبینم.

امینی ادامه داد: از بین عروسک‌هایی که کارکردم عروسک «مل مل» برای من نوستالژی و خاطره است، چون حدود ۱۲ سال با هم کار کردیم­، اما عروسکی که خیلی با آن ارتباط خوب گرفتم عروسک «بزباش» بود وبعد عروسکی که امسال کنارش بودیم در عروسک خونه و قرار است در کنارش باشیم عروسک «گودرز» در عروسک خونه است.

وی درخصوص عروسک خونه گفت: «عروسک خونه» یک محصول مشترک بین سیمرغ و شبکه کودک است که قرار است ادامه داشته باشد و قرار نیست که فقط سالی یک بار باشد.

این مجری و بازیگر تلویزیون درپایان گفت: از بین شخصیت‌هایی که بازی کرده ام بیشتر به شخصیت گلی نزدیک بودم، و این شخصیت گاهی خودم هستم و گاهی دختر وجودم است و یک نقشی داشتم که شخصیت خارجی را بازی می‌کردم به اسم سیلوی که خانمی ۴۳ ساله بود که آن را هم دوست داشتم و من در کودکی از خانم خامنه که آن زمان که کودک بودم ­­مجری بودند خیلی ایشان را دوست داشتم و دارم و از ایشان تاثیر می‌گرفتم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • تراکتور - استقلال؛ نبردی حیثیتی در تبریز | پیش بازی
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • افغانستان،حسرت ما و جام جهانی
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران؛ یک خانه و کوچه‌اش پیدا شد!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود