Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مهدهای کودک در خراسان‌جنوبی، مدیران مهدها از عدم‌حمایت مالی بهزیستی و استانداری گلایه داشته و خواستار رسیدگی به مشکلات خود شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، با شیوع ویروس کرونا تمام کارها و زندگی مردم تحت تاثیر قرار گرفت و بسیاری از مشاغل فلج و زمین‌گیر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا در بخش اقتصادی تاثیرات سوء بسیار زیادی گذاشت و صاحبان مشاغل را با مشکلات زیادی مواجه کرد.

یکی از مشاغلی که تحت تاثیر سوء کرونا قرار گرفته مهدهای کودک‌ است که زیر نظر بهزیستی هستند.

عدم حمایت مالی بهزیستی و استانداری از مهدهای‌کودک

یکی از مدیران مهدهای کودک بیرجند در این خصوص در گفت‌وگو با خاورستان، اظهارکرد: در پی شیوع ویروس کرونا جهت حفظ سلامت کودکان، مهدهای کودک استان از اوایل اسفندماه 1398 تعطیل شده است.

وی با اشاره به خسارات مالی ناشی از کرونا به مهدهای کودک استان، افزود: با توجه به این‌که برخی از مهدهای کودک هزینه 9 ماه را به طور کامل از اولیا دریافت کردند طبق نامه ابلاغ شده باید هزینه‌های فروردین و اردیبهشت‌ماه سال‌جاری را به والدین برگشت دهند که تقریبا تمام مهدهای‌کودک این کار را انجام دادند.

این مدیر مهدکودک بیان کرد: متأسفانه تاکنون هیچ‌گونه کمک مالی از طرف بهزیستی و استانداری به مهدهای کودک زیرنظر بهزیستی استان نشده است.

وی از ثبت‌نام در سامانه کارا جهت دریافت تسهیلات خبر داد و افزود: تاکنون هیچ‌گونه تسهیلاتی در این خصوص به مهدهای کودک پرداخت نشده است.

این مدیر مهدکودک گفت: برای بیمه بیکاری نیز همکاران ثبت‌نام کردند اما تاکنون خبری از واریز بیمه بیکاری نشده است.

وی اظهار کرد: برخی از مهدهای کودک که هزینه سال را به طور کامل از اولیا دریافت کرده بودند برای پرداخت هزینه دریافت شده به والدین، مجبور به دریافت وام 21 درصد از بانک‌ها شدند.

این مدیر مهدکودک ضمن گلایه از عدم‌حمایت بهزیستی و استانداری، تصریح کرد: مهدکودکی که در حال حاضر درآمدی ندارد، چگونه باید اقساط وام 21 درصد را پرداخت کند؟

وی از مسئولان درخواست کرد برای کمک مالی به مدیران مهدهای کودک تلاش کنند.

افسانه حقیقت مسئول کانون توسعه مهدهای خراسان‌جنوبی در این خصوص در گفت‌وگو با خاورستان، اظهار کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان و در پی آن تعطیل‌شدن مهدهای کودک، بهزیستی خراسان‌جنوبی برای مهدهایی که زیرنظر بهزیستی بودند اقداماتی از جمله اطلاع‌رسانی برای ثبت‌نام بیمه بیکاری و پرداخت وام به مدیران مهدها انجام داده است.

وی افزود: تصمیم‌گیری برای اجرای تمام اقدامات در مورد حمایت از مهدها، کشوری است و در استان تصمیمی اتخاذ نمی‌شود.

مسئول کانون توسعه مهدهای خراسان‌جنوبی بیان کرد: ما نیز پیگیر مشکلات هستیم و تاکنون تنها صحبتی که از سطح کشور با ما در استان شده این است که "ان‌شاءالله درست می‌شود" و همه به این امید هستیم که مشکلات حل شود.

حقیقیت با بیان این‌که مدیران مهدها حق دارند از عدم‌حمایت مالی گلایه کنند، تصریح کرد: با توجه به قراردادی که بین والدین و مدیران مهدها بوده، مهدها تا اسفندماه می‌توانستند شهریه بگیرند و از اسفندماه به بعد چون خدماتی ارائه نشده است، شهریه به والدین برگشت داده می‌شود.

وی اظهار کرد: بهزیستی با انعقاد قرارداد 9 ماهه بین مهدها و والدین مخالف بود و اکنون چون خدماتی برای دو ماه ابتدای سال جاری انجام نشده، درخواست بازگردادن شهریه به والدین توسط مدیران مهدها را داشته است.

مسئول کانون توسعه مهدهای خراسان‌جنوبی با اشاره به این‌که آموزش و پروش به دلیل ارائه آموزش مجازی به دانش‌آموزان شهریه را به والدین برگشت نداده، افزود: برخی از مهدها نیز آموزش مجازی داشتند که در مورد مهدها برای پرداخت یا عدم‌پرداخت شهریه از طرف والدین قرار شد توافق بین مهد و والدین صورت گیرد که اگر والدین رضایت دهند شهریه برگشت داده نشود در غیر این صورت شهریه باید به والدین پرداخت می‌شد.

حقیقت خاطرنشان کرد: در حال حاضر بهزیستی در حال انجام اقداماتی برای مهدهای کودک است اما فعلا نمی‌توانیم هیچ قولی بدهیم تا زمانی‌که اقدامات به مرحله عمل برسد.

وی اظهار کرد: طی جلسه‌ای که اخیرا با مسئولان مربوطه در سطح کشور داشتیم درخواست‌هایی مکتوب و تحویل داده شده که منتظر جواب هستیم. اگر جواب مثبت باشد به مدیران اعلام خواهد شد که چه اقداماتی قرار است انجام شود.

مسئول کانون توسعه مهدهای خراسان‌جنوبی بیان کرد: این‌که تاکنون هیچ حمایت مالی از طرف بهزیستی، استانداری و هیچ نهاد دیگری به مدیران مهدهای کودک استان نشده را قبول داریم اما در حال پیگیری مشکلات هستیم.

وجود 287 مهدکودک در خراسان‌جنوبی/ مدیران مهدها حق گلایه دارند

حقیقت عنوان کرد: در خراسان‌جنوبی حدود 287 مهدکودک داریم که برخی دو مجوز (آموزش و پرورش و بهزیستی) دارند.

وی اظهار کرد: خدماتی که مهدها به کودکان می‌دهد شامل نگهداری و آموزش می‌شود و علاوه بر این یک طرح میان وعده‌ای نیز وجود دارد که در قراردادها ذکر شده اما برخی از مدیران مهدهای کودک این طرح میان وعده را به دلیل این‌که به آشپزخانه مجهز دسترسی ندارند قبول نمی‌کنند.

مسئول کانون توسعه مهدهای خراسان‌جنوبی بیان کرد: خدماتی که به کودکان زیر سه سال در مهدهای کودک ارائه می‌شود نگهداری و مهارت‌آموزی است و از سه سال به بالا علاوه بر نگهداری و مهارت‌آموزی بحث آموزش نیز افزوده می‌شود.

حقیقت در مورد دریافت شهریه از والدین توسط مدیران مهدها، عنوان کرد: میزان پرداخت شهریه برای هر شهرستان و حتی هر مهد با توجه به خدمات، امکانات و ستاره‌دار بودن متفاوت است.

وی تصریح کرد: به مدیران مهدهای کودک استان حق می‌دهم که گلایه داشته باشند چون از طرف استان و کشور اتفاق خاصی که مبنی بر حمایت باشد انجام نشده اما امیدوار هستیم هرچه زودتر مشکلات مهدها برطرف شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بهزیستی و استانداری مدیران مهدهای کودک مهدهای کودک استان شیوع ویروس کرونا مهدهای کودک عدم حمایت حمایت مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۲۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • ابراهیم رئیسی دوباره از «گشت ارشاد مدیران» گفت؛ در دستور باشد!
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت