Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-01@06:52:09 GMT

رنگین کمان کودکانه

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۳۸۱۹۴

رنگین کمان کودکانه

قدم زدن در دنیای کودک، تصویر و رؤیای دیگری است، متفاوت از هرآنچه تا به امروز قابل مشاهده و قابل لمس بوده است و بی‌شک تولید آثار برای کودکان و نوجوانان هم شاخصه متفاوتی خواهد داشت. اما طی این سال‌ها و در میان آثار موسیقایی که برای این نسل تولید شده، اگرچه کم تعداد است و گاهی به دور از محتوا بوده، ولی می‌توان به کارهای ماندگار و کم نظیری همچون «رنگین کمون» اثر زنده‌یاد ثمین باغچه‌بان اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 آلبومی برای کودکان همراه با شعر و موسیقی که سال 1357 ساخته شد و همچنان شنیدن آن لذتبخش است، اثری که به بزرگسالان هم پیشنهاد می‌شود. آلبوم «رنگین کمون» اثری است با همراهی نوازندگان ارکستر سمفونیک رادیو وین، به رهبری توماس کریستین داوید و تک‌خوانی بهجت قصری و اولین باغچه‌بان که پس از انقلاب ابتدا به صورت نوارکاست و سپس سی‌دی آن توسط انتشارات ماهور منتشر شد. «نوروز تو راهه»، «روز برف بازیه»، «گنجشک و برف و بارون»، «ترن قشنگ من»، «جای آهو»، «گربه‌ای که مادره»، «کرنگ بلا»، «عروسک جون»، «پنج تا نقاشی» و «باغ ما پرچین داره» قطعات این آلبوم هستند با تصویری  روی جلد آن که پرویز کلانتری ترسیم کرده  که با وجود بیش از 40 سال از تولید آن همچنان مورد علاقه‌ام است و آن را خیلی دوست دارم. آلبوم دیگری که به شنوندگان خاص موسیقی کودکان و نوجوان پیشنهاد می‌شود «مجموعه بازی‌های آوازی» است که از شماره 1 تا 4 آن منتشر شده است. «بازی‌های آوازی ۱ و ۲» به آهنگسازی خودم بوده با تنظیم کارن همایونفر که شامل دو سی‌دی بوده و مجموعه اول آن 7 قطعه است با ترانه‌های کودکانه و «بازی آواهای» کودکان دهه‌های شصت و هفتاد . در مجموعه دوم هم ۱۵ قطعه قرار داده شده که ۹ ترانه آن با کلام است، ترانه‌هایی به سروده مصطفی رحماندوست، افسانه شعبان‌نژاد، جعفر ابراهیمی و جواد شریف‌پور. در این آلبوم‌ها شماری از نوازندگان برجسته موسیقی ایرانی همچون اردشیر کامکار، پشنگ کامکار، ارژنگ کامکار، ارسلان کامکار، اردوان کامکار، پاشا هنجنی، یمین غفاری و شهریار فریوسفی حضور دارند. اما درآلبوم موسیقی «بازی‌های آوازی3 و 4» که شامل ترانه‌های مخصوص کودکان با مضمون‌های تربیتی است آهنگسازی و تنظیم برعهده خودم بوده با آواز‌هایی از گروه کر. مجموعه 3 و 4 آن هر کدام شامل ۱۲ قطعه باکلام و بدون کلام است با انتخاب ترانه‌هایی از شاعرانی برجسته. ازدیدگاه من دردنیای امروز گذر از دوران کودکی بسیار کوتاه شده است، چرا که دنیای دیجیتال و تکنولوژی این فضای سالم را اندک اندک از کودکان و نوجوانان ربوده  و امروز می‌بینیم در دست هر کودک تبلت و موبایل قرار دارد و تجربه و کشف کردن که خاصیت دوران خردسالی است کمتر  و کمتر می‌شود، بنابراین چه بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را به شنیدن آثاری که مناسب سن آنهاست تشویق و ترغیب کنند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۸۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این زن اصلا مدال نداشته که به علی دایی تقدیم کند!

آفتاب‌‌نیوز :

انتشار تصاویری از یک ورزشکار کنار علی دایی با این تیتر که «فلان ملی‌پوش مدالش را به علی دایی اهدا کرد» حاشیه‌ساز شده است. برخی ورزشکاران قدیمی مدعی شدند این خانم نه عضو تیم ملی بوده و هست و نه مدالی بین‌المللی دارد که بخواهد به دایی اهدا کند! 

در همین اثنا مریم رنجبرساری، عضو سابق تیم ملی تیر و کمان در یک استوری که در اینستاگرامش منتشر کرد به همین شخص تاخت. به همین بهانه با او تماس گرفتیم تا علت را جویا شویم. رنجبرساری به خبرنگار «اعتماد» گفت: ایشان چند سال پیش گفته قهرمان کاراته است، اما فدراسیون کاراته تکذیب کرد. معلوم نیست او از چه طریقی اسپانسر پیدا می‌کند، اما در بیوی اینستاگرامش نوشته قهرمان تیر و کمان است! بچه‌های کاراته هم برای من فرستادند و پرسیدند این را می‌شناسی؟ گفتم نه. اصلا بچه‌های کاراته هم او را قبول ندارند.

رنجبرساری ادامه داد: خود من به دلیل اینکه پول اعزام و تجهیزات برای رفتن به مسابقات را نداشتم از تیم ملی کنار رفتم. مثل من زیاد بودند، اما اگر او به تیم ملی رفته احتمالا پول هزینه‌های خودش را داده و به تیم ملی رسیده! ملی‌پوش سابق افزود: او اصلا مدالی نداشته که به علی دایی تقدیم کند. برای من عجیب است او علی دایی را چطور پیدا کرده و به دیدار یکی از بزرگان ورزش ما رفته است. ورزشکاری به بزرگی علی دایی از قبل رزومه طرف مقابل را می‌بیند و بعد به دیدار ورزشکاری می‌رود. اما این ورزشکار اصلا مدالی نداشته است! شاید مدال استانی بوده است، اما نه بچه‌های کاراته و نه تیر و کمان می‌گویند او مدالی نیاورده است. من فقط به این فکر می‌کنم و از این ناراحتم چرا برای من که قهرمانی آسیا را داشتم اسپانسری نبود، اما برای ورزشکاران این شکلی دو تا سه تا اسپانسر پیدا می‌شود!

وی در ادامه با اشاره به هزینه‌های سنگین در تیر و کمان که خیلی‌ها از پس آن برنمی‌آیند و به ناچار خداحافظی می‌کنند، افزود: سال ۸۹ یا ۹۰ بود که تیم‌های پرسپولیس و استقلال در تیر و کمان تیمداری می‌کردند و من به عضویت استقلال درآمدم. رقابت بین این دو تیم در همه رشته‌ها جذاب است و در آن سال هم رقابت نزدیکی داشتیم و در نهایت ما قهرمان شدیم و آقای فتح‌الله‌زاده مدیرعامل وقت استقلال قرار بود نفری ۵ سکه به ما پاداش بدهند، اما ما که چیزی ندیدیم!

منبع: اعتمادآنلاین

دیگر خبرها

  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • پشت‌پرده محبوبیت تیلور سوئیفت چیست؟
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران | وقتی او در مورد پایان رابطه عاطفی خود حرف می‌زند...
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • این زن اصلا مدال نداشته که به علی دایی تقدیم کند!
  • «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» مجددا مرور می‌شود